Завантаження ...
banner
banner

Окупанти вдарили по Львову, є загиблі та поранені

Окупанти вдарили по Львову, є загиблі та поранені фото

Російські окупанти вночі 6 липня здійснили найбільшу від початку повномасштабного вторгнення ракетну атаку на цивільну забудову Львова: "Калібрами" влучили в об'єкт критичної інфраструктури та житловий будинок. Внаслідок російського ракетного обстрілу Львова пошкоджено багатоквартирний будинок. Зруйновано 3 та 4 поверхи у двох під’їздах. На даний час відомо про чотирьох загиблих, а кількість поранених зросла до 34.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. "Підтвердили загибель чотирьох людей. На момент влучання усі вони перебували в будинку", - зазначив він. Козицький додав, що уламок ракети впав в одному зі сіл Львівського району поблизу будівлі Народного дому. "Попередньо – без постраждалих", - повідомив голова ОВА.

"Унаслідок падіння уламків ракети є руйнування в приватному господарстві в одному зі сіл Золочівського району. За попередньою інформацією, постраждалих нема", - повідомив Козицький.

Крім цього мер Львова Андрій Садовий додав, що 13 поранених у лікарні, вони у різних станах. Також мер уточнив, що внаслідок удару пошкоджено 35 будинків, серйозних уражень зазнало 60 помешкань, пошкоджено 50 автомобілів. У зв'язку з цим міська влада ухвалила рішення виділити 100 млн грн на відновлення зруйнованих помешкань.

"Всім мешканцям, які втратили житло запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку, в Стрийському парку, яке розташоване поруч", - додав Садовий.

Станом на 8:20 за даними МВС, унаслідок ракетного обстрілу російських терористів кількість поранених зросла до 32, одна з них дитина.

Нагадаємо, раніше міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що триває пошуково-рятувальна операція. "Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано - 9. Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали - 64", - розповів подробиці Клименко.   

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: