Завантаження ...
banner
banner

"Похід на Москву неминучий": легіон "Свобода Росії" про плани на майбутнє

"Похід на Москву неминучий": легіон "Свобода Росії" про плани на майбутнє фото

У легіоні "Свобода Росії" розповіли про плани на майбутнє. Там не приховують, що планують дійти до Москви. Тим паче, що заколот голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина вже довів, що це цілком реально.

Про це в інтерв'ю УНІАН заявив радник з питань комунікації російської опозиції і Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановськи. За його словами, у ЗСУ зробили з тих подій потрібні висновки.

"Із заколоту Пригожина ми зробили свої висновки. Нам важливо було побачити, як на таку ситуацію реагуватимуть місцеві силовики. Реагували вони найпрекраснішим чином – не чинили опір. Пригожин, завдяки цьому, дійшов до Москви, але штурмувати її не став. Нам це показало, що до Москви цілком реально дійти", – сказав Барановський.

Він вважає, що похід на Москву просто неминучий.

"Наш кінцевий план – похід на Москву. Ми вважаємо, що ситуація буде виглядати так, як це було під час перемоги Євромайдану в Україні. Силовики в якийсь момент просто перестали виконувати накази на той час президента України Віктора Януковича, посилаючись на поганий зв'язок, відпустку, і дивилися чия візьме – переможе революція, або Янукович втримається. Ми вважаємо, що схожа ситуація буде і в Росії", – заявив Барановський.

Окрім того, Барановський розповів, коли в Росії почнеться колапс. Він вважає, що це станеться одразу, як тільки-но ЗСУ увійдуть до Криму.

"Коли ЗСУ увійдуть до Криму, колапс управління почнеться і в Росії. Ось тоді і потрібно буде проводити похід на Москву. Легіон готується до цього моменту, нарощує свої сили. Ми розраховуємо, що під час цього походу до нас будуть приєднуватися люди в Росії, які незадоволені путінським режимом. При цьому силовики перестануть виконувати накази і чекатимуть, чим закінчиться для Путіна втрата Криму", – сказав Барановський.

Як повідомляв OBOZREVATEL, бійці легіону "Свобода Росії" знищили склад із мінами армії Росії в окупованому Зайцевому Донецькій області. Втрати військ РФ завдали за допомогою БПЛА.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: