Завантаження ...
banner
banner

Північна Корея планує суттєво розширити виробництво зброї: посилаються на невідкладне питання підготовки до війни

Північна Корея планує суттєво розширити виробництво зброї: посилаються на невідкладне питання підготовки до війни фото

Лідер КНДР Кім Чен Ин у період з 3 по 5 серпня перевірив оборонні підприємства з виробництва крилатих ракет, літальних апаратів та ракетних установок. За підсумками перевірок він наказав наростити виробництво озброєння для "удосконалення боєготовності".

Про це повідомляє KCNA. Зазначається, що оглядаючи завод із виробництва корпусів надвеликокаліберних реактивних систем залпового вогню, Кім Чен Ин детально ознайомився з нещодавньою модернізацією технологій та виробничих процесів, і дав високу оцінку заводу за великі успіхи в роботі.

Лідер КНДР підкреслив важливу відповідальність та обов'язки, які бере на себе виробництво у подальшому завершенні підготовки Корейської народної армії до війни.

"Найважливішим і невідкладним питанням підготовки до війни є модернізація стрілецької зброї, яка має бути на озброєнні передових частин КНА та інших частин, на яких покладено обов'язок вести збройну боротьбу в тилу ворога в непередбачених обставинах відповідно до характеру війни, що змінився", – сказав він.

Так, лідер Північної Кореї поставив завдання щодо створення стрілецької зброї нових типів та нових калібрів для задоволення конституційних особливостей особового складу та бойових якостей армії своєї країни.

Більше того, він зазначив довгострокову виробничу мету заводу. Також Кім Чен Ин підкреслив необхідність одночасно і всебічно забезпечити швидкість, якість та кількість виробництва двигунів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Північна Корея здійснила черговий запуск балістичної ракети у напрямку Японії. В результаті снаряд впав у водах між Корейським півостровом та Японією. У свою чергу японська влада висловила побоювання, що ракета може приземлитися на північному острові Хоккайдо або поряд із ним.

Раніше у Північній Кореї заявили, що набрали 800 тис. осіб для війни із США. Причиною назвали провокацію ядерної війни з боку Америки.

Також Північна Корея провела випробування нового підводного бойового безпілотника, здатного нести ядерну зброю. Випробування стали демонстративним жестом після того, як диктатор КНДР Кім Чен Ин зажадав припинити спільні військові навчання Південної Кореї та США.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: