Завантаження ...
banner
banner

Кремль наказав спецслужбам готуватися до загрози нового бунту в Росії

Кремль наказав спецслужбам готуватися до загрози нового бунту в Росії фото

В адміністрації російського диктатора Володимира Путіна бояться нового військового заколоту. Спецслужбам країни-агресора РФ вже наказали готуватися до загрози нового бунту.

Насамперед кремлівський вбивця боїться, що найманці ПВК "Вагнер" захочуть помститися за загибель їхнього ватажка Євгена Пригожина. Про це повідомляє Telegram-канал The Moscow Times.

Двоє близьких до Кремля співрозмовників і урядовець, який раніше служив у силових структурах РФ, розповіли, що рівень загрози нового бунту в Росії зріс після ліквідації Пригожина. Спецслужби держави-терориста вже працюють над тим, щоб проконтролювати і не допустити заколотів, подібних до того, що ПВК "Вагнер" організувала наприкінці червня 2023 року.

Сотні бойовиків та танки на відстані менш ніж 200 км від Москви сильно налякали диктатора Путіна. Ватажка Кремля обурило, що Пригожин не лише кинув виклик командуванню армії, а й не послухався особистого наказу диктатора.

Однак, незважаючи на ліквідацію ватажка "вагнерівців", загроза меншою не стала. Тепер Кремль побоюється найманців із бойовим досвідом в Україні, Африці та на Близькому Сході. До того ж ПВК "Вагнер" має високий рейтинг серед росіян, зокрема за рахунок політтехнологів та пропагандистських Telegram-каналів.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: