Завантаження ...
banner
banner

"Путіну не можна довіряти": Зеленський на форумі Ambrosetti пояснив, чому немає сенсу домовлятися з російським диктатором

"Путіну не можна довіряти": Зеленський на форумі Ambrosetti пояснив, чому немає сенсу домовлятися з російським диктатором фото

Президент Володимир Зеленський зазначив, що будь-які домовленості з російським диктатором Володимиром Путіним не здатні привести до жодних позитивних результатів, оскільки Кремль не дотримується власних обіцянок. Останні події у РФ, в яких загинув голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, показують, що російський фюрер ослаб і змушений розправлятися з ворогами таким терористичним методом.

Про це український гарант заявив у межах виступу на форумі Ambrosetti в Італії. Промову президента транслювала пресслужба його Офісу.

Чи можна домовлятися в принципі з Путіним? "Путіну не можна довіряти, і його слово нічого не варте", – звернувся до італійських партнерів Зеленський.

Окрім того, на думку лідера української нації, Путін не довіряє власним інституціям. Він не дотримується законів держави, якою править, оскільки має сильні сумніви щодо того, чи підтримають його росіяни в майбутньому.

Нагадаємо, на цьому ж форумі Зеленський наголосив, що Італія підтримала Україну не лише політично, а й зброєю та гарантіями безпеки. І немає сумнівів, що наступний рік головування Італії у G7 дасть сильні рішення для нашої країни, Європи та глобальної безпеки.

Як повідомляв OBOZREVATEL, за словами Зеленського, аварія літака з головою ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним ставить крапку на переговорах із кремлівським диктатором. Путін ослаб, втратив упевненість, тому змушений усувати конкурентів так.



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: