Завантаження ...
banner
banner

Чергове весілля "з душком": як Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної "п'яної вечірки", де ґвалтували дівчат

Чергове весілля "з душком": як Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної "п'яної вечірки", де ґвалтували дівчат фото

Наприкінці січня цього року в Україні спалахнув гучний скандал з так званими "пʼяними вечірками" у Києві. Група хлопців нібито з Івано-Франківська влаштовувала гучні гуляння, на які запрошувала  місцевих дівчат, пригощала їх алкоголем, наркотиками та знімала на камеру оголених в нетверезому стані. На одному з роликів, які були опубліковані в соцмережах цих хлопців, відбувся акт зґвалтування непритомної гості. Днями ж один із організаторів і учасників "пʼяних вечірок", блогер Олег Захаров зіграв пишне весілля, а ведучим цього "свята кохання" став відомий український комік, актор і шоумен Юрій Ткач. 

На це звернув увагу журналіст Андрій Лохматов, про що розповів у своєму Facebook. Користувачі мережі в коментарях різко відреагували.

Гуляли в 5-зірковому Edem Resort Medical & SPA біля Львова, який вважається одним із найдорожчих готельних комплексів України. На кадрах, які оприлюднив Лохматов, видно як компанія хлопців на чолі з нареченим розкидається стодоларовими купюрами, імовірно, фальшими, а в цей час на фоні грає російський реп. 

Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної

Весілля скандального блогера. Джерело: Скриншот

Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної

Учасник "п'яних вечірок" відгуляв весілля у Львові. Джерело: Скриншот

Захаров присвятив ведучому свята окремий пост. Він опублікував фото із Ткачем, а також відео, на якому дружньо обіймається з коміком – обидва весело сміються. 

Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної

"Юрік вивіз цей день. Зробив усе дуже красиво. Веселий харизматичний, я дуже радий, що ми обрали саме його", – розхвалив Ткача горе-наречений. 

Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної

Юрій Ткач та Олег Захаров. Джерело: Скриншот

"Про "пʼяні вечірки" навіть зробив заяву президент Зеленський, який повідомив, що за фактом знущань над дівчатами розпочато кримінальне провадження і "є перші затримання зловмисників", додавши, що "насильству в Україні місця не буде". Здавалось би, таким вчинкам суспільство поставило свою жорстку оцінку, розтавивши моральні кордони та орієнтири для молоді. Але, як виявилось, не все суспільство. Юрій Ткач, який щиро обіймався з п'яним підозрюваним у сексуальному насиллі, чим як би підтвердив йому – все ок, чувак, продовжуй в тому ж дусі, і в котрий раз продемонстрував нам, що гроші важливіші за репутацію, і що деяким людям неважливо, кого розважати – прокурорів-корупціонерів чи мажорів-гвалтівників", – прокоментував журналіст.

Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної

Обшуки в квартирі організаторія "п'яних вечірок". Джерело: НПУ

Із його словами погодилися й інші підписники, які припускають, що Ткач "знав, у кого брав гроші, але все одно погодився". Його участь у весіллі називають "ганьбою" та "соромом", а також завчасно попереджають артиста, що відмазки на кшталт "усі зароблені гроші віддав на ЗСУ" більше не проканають.

Лохматов також нагадав, що Олег Захаров заплатив 402 тисячі гривень застави, аби вийти на волю на період слідства.

Юрій Ткач провів весілля учаснику скандальної

Олег Захаров заплатив 402 тисячі гривень застави. Джерело: НПУ
Як писав OBOZ.UA раніше, відома українська співачка Оля Полякова потрапила у гучний скандал через виступ на пишному весіллі експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої працівниці Державного бюро розслідувань (ДБР) Роксолани Москви. Розкішне святкування молодят назвали "бенкетом в чуму", адже один тільки двометровий торт, за оцінками кондитерів, може коштувати більше 100 тисяч гривень. Зіркам, які розважали гостей на урочистості, теж "прилетіло", тож Полякова після хвилі хейту вирішила прокоментувати ситуацію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: