Завантаження ...
banner
banner

Підлітки в прямому сенсі ламали електричку: правоохоронці вже їх знайшли

Підлітки в прямому сенсі ламали електричку: правоохоронці вже їх знайшли фото

Правоохоронці Київщини встановили особи підлітків, які 28 жовтня пошкодили приміський поїзд Яготин – Київ. Ними виявилися учні 8-го класу ліцею в Бориспільському районі.

Про це повідомили в пресслужбі "Укрзалізниці". Відео з актом вандалізму було опубліковано в соцмережах.

"Інцидент стався на перегоні Бориспіль – Баришівка 28 жовтня близько 22:00 поблизу міста Бориспіль. Невідомі особи пошкодили вікно та три сидіння у вагоні електропотяга №6922 Яготин – Київ", – йдеться в повідомленні.


Зазначається, що пізніше в соцмережах було опубліковано відео, на якому видно, як підлітки ламають вікна та сидіння у вагоні, а потім викидають їх з потяга, який у той момент рухався до наступної станції. Поліцейські оперативно встановили порушників.



"Ними виявилися підлітки 2008-2009 років народження. Дітей разом з батьками та викладачами запросили для складання матеріалу. "Укрзалізниця" вдячна працівникам поліції за оперативну кваліфіковану роботу та встановлення підозрюваних осіб. Залізничники мають надію, що компанії повністю буде компенсовано пошкодження, а підліткам це стане уроком на майбутнє", – додали в пресслужбі.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці встановили зловмисників, які пошкодили вісім автомобілів в Оболонському районі. Ними виявились двоє хлопців, яким зробили зауваження через вживання алкоголю та шумну поведінку, – вони вирішили помститися.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: