Завантаження ...
banner
banner

14-річний школяр загинув від поранення з гвинтівки на уроці: учителю обрали запобіжний захід

14-річний школяр загинув від поранення з гвинтівки на уроці: учителю обрали запобіжний захід фото

Івано-Франківський суд відправив під домашній арешт 60-річного вчителя Пнівського ліцею. На його уроці 14-річний учень загинув від пострілу з гвинтівки, - повідомляє Обозреватель.

Про обрання запобіжного заходу педагогу повідомило видання "Курс". Раніше йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей, що спричинили смерть неповнолітнього).

На засіданні підозрюваний та його адвокат просили суд обмежитися нічним домашнім арештом, тоді як прокурор наполягав на цілодобовому. Суддя вирішив застосувати до підозрюваного домашній арешт та заборону залишати житло у період з 20.00 год. до 07.00 год. Також він повинен здати на зберігання до відповідних органів усі документи, що дозволяють виїзд за кордон.

Нагадаємо, трагедія у ліцеї трапилася 22 листопада. Гурток, під час якого загинув хлопець, організував вчитель. На ньому були присутні приблизно 15 учнів 9, 10 та 11 класів. У поліції розповіли, що вчитель проводив заняття у коридорі закладу без дотримання заходів безпеки та з численними порушеннями. Діти стріляли в мішені на відстані 7 метрів.

14-річний хлопець загинув від пострілу з гвинтівки – куля влучила просто в серце підлітка.

Cуд обрав запобіжний захід вчителю на Прикарпатті, на уроці якого 14-річний школяр загинув від поранення з гвинтівки
Cуд обрав запобіжний захід вчителю на Прикарпатті, на уроці якого 14-річний школяр загинув від поранення з гвинтівки


Як повідомляв OBOZ.UA:

– На Запоріжжі співробітники патрульної поліції врятували двох дітей, які загубилися під час вечірньої прогулянки поблизу річки. Один із хлопців, 13-річний Максим, потрапив у болото і стояв по плечі у воді, рухатися не міг.

– На Львівщині суд визнав винним чоловіка, якого запідозрили у зґвалтуванні 12-річної дівчинки. Його посадили у в'язницю на 10 років.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: