Завантаження ...
banner
banner

"Антитіла" презентували кліп про хлопчика, тато якого загинув на війні

Відео.
Український гурт Антитіла опублікував новий кліп на пісню "У книжках", яка розповідає про маленького хлопчика, у якого війна забрала батька. На офіційній сторінці “Антитіл” у Facebook зазначено, що цей кліп і сама пісня є особливими і знаковими для гурту


Український гурт Антитіла опублікував новий кліп на пісню "У книжках", яка розповідає про маленького хлопчика, у якого війна забрала батька.

На офіційній сторінці “Антитіл” у Facebook зазначено, що цей кліп і сама пісня є особливими і знаковими для гурту - одними з найважливіших робіт за весь час існування колективу
 
«Він вивчить всі кольори, цифри і букви, закінчить школу, інститут. Дізнається про кохання і дружбу, радості і розчарування. Можливо, стане великим винахідником або відомим коміком, можливо, напише важливий програмний код, чи врятує комусь життя… Але вже ніколи не дізнається одного — голосу тата. Війна має багато смислів… Але нею не можна виправдати дитячі сльози. Ніколи!», — говорить вокаліст гурту Тарас Тополя.

По темі: На Донбасі загинув боєць з Чернігівщини
 
Режисером відео «У книжках» став давній друг Антитіл, львів’янин Володимир Шурубура, ідею співпраці з яким хлопці виношували давно, і для реалізації якої саме настав час.
 
«Колись давно, у 95-му році, я подивився фільм Клінта Іствуда «Ідеальний світ» і відтоді закохався у кіно. Цей фільм про неймовірно особливі стосунки чоловіка та маленького хлопчика, що ріс без батька. Без сліз це дивитись не можливо. І тепер, виховуючи свого шестирічного сина, я цю тему відчуваю дуже тонко. Тому і захопленню моєму не було меж, як я почув пісню «У книжках». Ще раз дякую “Антитілам” за ставлення, толерантність, терпіння та творчість!» — сказав режисер Володимир Шурубура.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: