Завантаження ...
banner
banner

Фаріон подала до суду на "Львівську політехніку"

Фаріон подала до суду на "Львівську політехніку" фото

Скандальна екснардепка та мовознавиця Ірина Фаріон подала позов до суду щодо свого звільнення з "Львівської політехніки",- повідомляє Obozrevatel.

Нагадаємо, що там вона обіймала посаду професорки кафедри української мови.

Про це 8 грудня повідомило "Суспільне" із посиланням на Фаріон. За словами ексвикладачки, відповідний позов із оскарженням рішення про звільнення вона подала 7 грудня.

"Це було незаконне політично вмотивоване звільнення. Більше нічого не можу коментувати", – сказала мовознавиця.

Коли відбудеться слухання, їй наразі невідомо. За даними офіційного вебпорталу судової влади України, цю справу розглядатимуть у Галицькому районному суді Львова. Предмет позову – "визнання незаконним та скасування наказу про звільнення". Суддею у справі Фаріон і "Львівької політехніки" є Віталій Стрельбицький.

Нагадаємо, що 15 листопада стало відомо що скандальну викладачку, екснардепку та мовознавицю Ірину Фаріон звільнили з Національного університету "Львівська політехніка". Про це повідомили на сайті університету, звільнення підтвердив і міністр освіти і науки України Оксен Лісовий. Фаріон тоді заявила, що готує позов до суду.

Однак уже незабаром з офіційних сторінок Львівської політехніки зникли повідомлення про звільнення Ірини Фаріон. Від коментарів у вищому навчальному закладі відмовилися.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: