Завантаження ...
banner
banner

Зеленський у Вашингтоні провів зустріч із представниками аналітичних центрів США

Президент України Володимир Зеленський 12 грудня перебуває з офіційним візитом у США. У Вашингтоні він провів зустріч із представниками аналітичних центрів США.
 

За словами президента, йшлося про те, як зберегти американську підтримку України й увагу до нашої держави в умовах інших глобальних викликів. Подробиці глава держави розкрив у своєму Telegram.

Зеленський назвав зустріч із представниками аналітичних центрів США "змістовною". Обговорювали учасники зустрічі шляхи збереження підтримки, яку надають Штати Україні, а також те, як не дати світові забути про Україну в умовах інших глобальних викликів.



Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський обговорив з президентом Світового банку механізми використання заморожених російських активів на користь України.

Також стало відомо, що рада директорів МВФ схвалила виділення Україні 900 млн доларів у межах програми співпраці на загальну суму понад 15 млрд доларів. При цьому в МВФ оприлюднили оновлений меморандум, який містить нові завдання для України, які потрібно поступово виконати до грудня 2024 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: