Завантаження ...
banner
banner

Похвалив дикторів та назвав Байдена "загрозою демократії": промова Трампа на мітингу

Похвалив дикторів та назвав Байдена "загрозою демократії": промова Трампа на мітингу фото

Президент США 2017-2021 років Дональд Трамп під час свого чергового виступу, спрямованого на очорнення глави Білого дому Джо Байдена, цитував російського диктатора Володимира Путіна. Трамп видав, що чинний президент США – це "загроза демократії". Більше того, одіозний політик у стилі Адольфа Гітлера заявив на передвиборному заході, що іммігранти "отруюють кров нашої країни". Про це повідомляє CNN.

У зверненні до своїх прихильників на мітингу в штаті Нью-Гемпшир Трамп назвав Байдена "загрозою демократії" і додав, що такої ж думки російський диктатор Путін. Трамп також похвалив двох інших авторитарних іноземних політиків, назвавши прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана "дуже шанованим". А диктатору КНДР Кім Чен Ину дістався від Трампа комплімент "дуже милий".

Аналітики зазначили, що такі заяви Трампа відповідають моделі вираження симпатії до іноземних політиків, які вживають антидемократичних заходів для збереження влади. При цьому журналісти звернули увагу, що Трамп посилив риторику після того, як спробував ухилитися від питань про те, чи діятиме він як диктатор у разі переобрання на посаду президента США.

У той же час представник передвиборчого штабу Байдена Аммар Мусса сказав, що Трамп "повторив Адольфа Гітлера" у своїх виступах у Нью-Гемпширі.

"Вони отруюють кров нашої країни. Ось що вони зробили. Вони отруюють психіатричні установи та в'язниці по всьому світу, не тільки в Південній Америці ... але і по всьому світу. Вони приїжджають у нашу країну з Африки, з Азії, з усього світу", – сказав Трамп про іммігрантів.

За словами представника передвиборчого штабу Байдена, своїми висловлюваннями Трамп продемонстрував свої зразки для наслідування, повторюючи Гітлера, вихваляючи Кім Чен Ина та цитуючи Путіна. Мусса наголосив, що такий політик як Трамп загрожує американській демократії.

Нагадаємо, наприкінці перебування 45-го президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа на посаді з Білого дому зникла папка із суворо секретними даними про втручання Російської Федерації у вибори президента США у 2016 році.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: