Завантаження ...
banner
banner

Пристрій для прослуховування Залужного в кабінетах: що відомо

Пристрій для прослуховування Залужного в кабінетах: що відомо фото

У Генштабі Збройних Сил України підтвердили, що виявили пристрої для прослуховування у кабінетах, призначених для роботи Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та працівників апарату. Їх знайшли 17 грудня під час планової перевірки приміщень, - про це повідомляє пресслужба Генштабу у Фейсбуці.

"Вчора (17 грудня — рад.) під час планової перевірки приміщень, в одному з місць дислокації було виявлено елементи обладнання для зняття інформації. Пристрої для прослуховування були встановлені у кабінетах, призначених для роботи Головнокомандувача Збройних Сил України та працівників Апарату забезпечення його діяльності", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "з метою встановлення обставин вказаної події, її наслідків та осіб до неї причетних, повідомлено Службу безпеки України".

Що відомо про "прослушку" Залужного

Напередодні Служба безпеки України повідомила, що відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Наголошувалось, що техніку виявили не безпосередньо в кабінеті Валерія Залужного, а у одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватись ним для роботи.

За попередніми даними, виявлений пристрій перебував у неробочому стані. Будь-яких засобів накопичення інформації чи засобів віддаленої передачі аудіозаписів не виявили. В СБУ повідомили, що передадуть технічний пристрій на експертизу.


Джерело: Суспільне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: