Завантаження ...
banner
banner

Посольство США "потролило" російську газету за чергову брехню

Посольство США в Росії висміяло опублікований газетою "Известия" фейковий лист, нібито спрямований Державним департаментом США про фінансування провокацій і дискредитації російських політиків ЛГБТ-активістами.

Посольство США в Росії висміяло опублікований газетою "Известия" фейковий лист, нібито спрямований Державним департаментом США про фінансування провокацій і дискредитації російських політиків ЛГБТ-активістами. Про це повідомляє Gazeta.ua

Раніше видання повідомило, що американці можуть платити ЛГБТ-активісту Миколі Алексєєву за дискредитацію першого заступника керівника адміністрації президента РФ В'ячеслава Володіна, глави Ощадбанку РФ Германа Грефа і керівника аеропорту "Шереметьєво" Михайла Василенка. Раніше Алексєєв заявив, що всі вони є гомосексуалістами.
 
Американські дипломати виклали скрін цього листа, де червоною ручкою виправлені 22 орфографічні та пунктуаційні помилки. "Держдеп" також звернув увагу на відсутність адреси одержувача в листі і висловив подив із приводу того, що в якості електронної адреси вказана пошта на безкоштовному сервісі Gmail (зазвичай чиновники використовують адреси в домені state.gov).
 
Американці запропонували "Известиям" свою допомогу у виправленні помилок перед публікацією фейкових новин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: