Завантаження ...
banner
banner

Міноборони рф заявило про знищення 32 українських дронів: подробиці

Міноборони рф заявило про знищення 32 українських дронів: подробиці фото

Російські терористи заявили, що в ніч на 30 грудня нібито відбили атаку безпілотних літальних апаратів у низці областей. Загарбники видали, що силами протиповітряної оборони їм вдалося знищити 32 дрони.

Жителі країни-терориста РФ не повірили в легенди міноборони про "успішність" ППО і викрили окупантів у брехні. Про це пишуть кремлівські пропагандистські ЗМІ, - повідомляє Обозреватель.

За легендою міноборони РФ, у ніч проти 30 грудня путінські терористи нібито збили 32 українських БПЛА літакового типу. Також у воєнного злочинця Сергія Шойгу видали, що протиповітряна оборона нібито працювала у Московській, Брянській, Курській та Орловській областях

"Черговими засобами ППО були знищені в повітрі і перехоплені 32 українські безпілотні літальні апарати над територіями Брянської, Орловської, Курської та Московської областей", – заявили російські терористи.

Варто зазначити, що напередодні у різних регіонах країни-агресора росіяни чули сильні вибухи. Багато хто на відео зняв пожежі та звуки детонації. Тому громадяни РФ не повірили у чергові розповіді свого міноборони про "успішність" ППО.

Міноборони РФ дорікнули, що кількість запущених БПЛА не уточнили, тому росіяни засумнівалися в успішності своєї протиповітряної оборони. Також окремо в мережі згадали про Бєлгород, де протягом кількох хвилин відбувалася детонація та спалахнула потужна пожежа.

У Шойгу поскаржилися на масовану атаку дронів на РФ і розповіли про
Фото: Реакція росіян на дію свого ППО. Джерело: Скриншот

У той же час більшість росіян вкотре показали свою терористичну сутність і продовжили радіти, що напередодні російська армія атакувала багатоповерхові житлові будинки, торгові центри та пологовий будинок в Україні.Нагадаємо, увечері 29 грудня гучні вибухи лунали у Бєлгороді, де нарахували близько 20 "прильотів". Примітно, що заграва була видна з Харкова.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 30 грудня в російському Брянську чули вибухи. За попередньою інформацією, у місті знову був атакований радіозавод "Кремній ЕЛ", де виробляють деталі для російського озброєння.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: