Завантаження ...
banner
banner

Польське радіо для України з 1 січня 2024 призупиняє мовлення: подробиці

Польське радіо для України з 1 січня 2024 призупиняє мовлення: подробиці фото
Польське радіо для України, яке почало роботу після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну у березні 2022 року, з 1 січня 2024 року призупиняє мовлення.


Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила Українська служба Польського радіо - Польське радіо для України.

"Дорогі слухачі Польського радіо для України!

З прикрістю і смутком повідомляємо, що з 1 січня 2024 року через обставини, на які ми не маємо впливу, Польське радіо для України призупиняє мовлення.

Польське радіо для України – це україномовний канал польського суспільного мовника, який було створено на основі Української служби Польського радіо для України після початку повномасштабного вторгнення Росії у березні 2022 року. Польське радіо для України стало однією з найбільших україномовних радіостанцій у світі. Час нашого ефіру з березня 2022 року до січня 2023 року збільшився від півгодини до 14,5 годин! У наших ефірах ми висвітлювали ситуацію на фронті, говорили про польсько-український діалог, підтримку України з боку Польщі та інших країн. Ми розповідати українцям про Польщу, а полякам – про Україну.

У час, коли уся Польща, світ долучилися до підтримки українок і українців, котрі, рятуючись від війни, змушені були полишити свої домівки й у відносній безпеці жити з тривогою про рідних в Україні (з тим щемливим запитанням «як ти?»), ми старалися бути джерелом інформації для українських воєнних мігрантів у Польщі, котрі знайшли тут прихисток і шукали себе у новій реальності.

Для нас, журналісток і журналістів Польського радіо для України, ці майже два роки роботи каналу були великим викликом, неймовірним щастям, радістю бути з вами, дорогі слухачі, на хвилях Польського радіо для України. Дякуємо, що слухали, дякуємо, що ви з нами!

Щоденні півгодинні передачі Української служби Польського радіо продовжать виходити в ефір…

З повагою і вдячністю, журналісти Польського радіо для України", - йдеться у повідомленні.


Джерело: Українська служба Польського радіо - Польське радіо для України




 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: