Завантаження ...
banner
banner

Невдала вечірка: як російські військові святкували в Маріуполі Новий рік

Невдала вечірка: як російські військові святкували в Маріуполі Новий рік фото

У Маріуполі активісти українського спротиву дещо зменшили "поголів'я" російських окупантів. У новорічну ніч загарбники, що зібралися пиячити у великій компанії, потруїлися отруєним алкоголем, дбайливо приготованого для них маріупольським спротивом, - повідомляє Обозреватель.

Російські пабліки здійняли лемент через майже два десятки "підступно вбитих військових", серед яких були й офіцери. При цьому у причетність до "денацифікації" українських партизанів вірити вони відмовляються.

У російських пабліках шириться повідомлення про масове отруєння окупантів алкоголем у Маріуполі у новорічну ніч. За версією російських пропагандистів, якісь невідомі зловмисники "приспали і підступно вбили" 17 російських загарбників у Маріуполі. Серед них були й двоє офіцерів ЗС РФ.

"Військові зібралися разом великою компанією, вирішили випити з нагоди Нового року. Однак хтось додав в алкоголь, який вони споживали, сильне снодійне. Судячи з усього, коли військові заснули, всіх вбили уві сні. Частину задушили, частину – зарізали", – цитують пропагандисти "прикрашену" версію подій, яку їм розповіли "джерела в армії та поліції ДНР".

Ще одне джерело заявило, що нині загадкових месників, які "втерлися у довіру до наших військових, а потім приспали та вбили їх" розшукують. Припускають пропагандисти РФ також можливу причетність до "денацифікації" й "диверсантів", на рахунку яких вже не один ліквідований у Маріуполі окупант.

"Але ця версія ще потребує підтвердження", – додали пропагандисти.

У Маріуполі на Новий рік ліквідували 17 окупантів, які зібралися пиячити великою компанією: спливли подробиці
Фото: Повідомлення про мор окупантів у Маріуполі в новорічну ніч. Джерело: Скриншот

Натомість реальність виявилася куди прозаїчнішою від озвученої версії. До мору серед окупантів дійсно причетні активісти маріупольського спротиву. А про жодні "підступні вбивства уві сні" та ще й за допомогою перерізаних горлянок – не йдеться.

У Telegram-каналі "Маріуполь. Спротив" заявили про свою причетність до ліквідації загарбників. Ба більше: там заздалегідь попередили окупантів, що на них чекають сюрпризи.

"Минулого тижня ми поставили партію доброго алкоголю дружнім наливайкам. Тим, хто торгує з рук для русні. Поставили втемну, знаючи, що точно заробляють лише на цьому (Арсен - привіт ;)). Воно спрацювало. Нові отруєння серед окупанта в місті. Якась невідома хвороба косить орків. А просто бухать треба менше. Хоча в нашому випадку – більше", – йшлося у повідомленні, опублікованому ще 29 грудня.

Однак, як показали подальші події, на російських окупантів не подіяли ні повідомлення про продаж отруєного алкоголю, ні перші "жертви" у боротьбі з "зеленим змієм" серед загарбників.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: