Завантаження ...
banner
banner

ЄС збирається зняти санкції проти Януковича та його оточення у наступному році

Заступник генерального прокурора України Віталій Касько заявив, що у наступному році Євросоюз має намір скасувати санкції проти колишнього президента України Віктора Януковича та його оточення.

Заступник генерального прокурора України Віталій Касько заявив, що в березні 2016 року Євросоюз має намір скасувати санкції проти колишнього президента України Віктора Януковича та його оточення. 

"Логіка Євросоюзу проста – на їхню думку рік-два достатньо для правоохоронних органів відповідної держави, щоб розібратися, що це за гроші, чи здобуті вони злочинним шляхом, і після цього в рамках механізмів міжнародної правової допомоги накласти арешт на рахунки, нерухомість та інші об'єкти за кордоном. Якщо двох років недостатньо, то правоохоронні органи працюють недостатньо ефективно. Тому з того, що я чую від західних партнерів, подальшого продовження санкцій не варто очікувати", - сказав Касько.

За його словами, необхідно зосередитися на арешти майна та активів у власних кримінальних процесах, а не на проханняпродовжити санкції.

dt.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: