Завантаження ...
banner
banner

Ілон Маск вживає декілька видів тяжких наркотиків: подробиці

Ілон Маск вживає декілька видів тяжких наркотиків: подробиці фото

Топменеджери компаній Ілона Маска Tesla і SpaceX стурбовані тим, що американський мільярдер вживає наркотики, - повідомляє Суспільне

Про це пише The Wall Street Journal.

Видання відзначає, що інформація про те, що Маск вживає різні легальні та заборонені наркотики, не нова. Згідно з джерелами, з якими спілкувався WSJ, йдеться про ЛСД, кокаїн, екстазі, седум, марихуану та кетамін.

Це відбувається на приватних вечірках, де учасники дають підписку про нерозголошення та віддають свої мобільні телефони перед тим, як прийти, пише видання.

Декілька менеджерів SpaceX і Tesla повідомили WSJ, що вони стурбовані тим, що Маск втрачає здоров'я та може завдати шкоди компаніям, які він очолює.

Сам Ілон Маск не прокоментував це питання. Один із його адвокатів Алекс Спіро повідомив, що Маск ніколи не давав позитивного результату на вживання заборонених наркотиків.

У червні 2023 року The Wall Street Journal опублікувало масштабне розслідування на тему вживання Маском наркотиків. Розслідування показало, що Маск приймав кетамін у невеликих дозах для лікування депресії та використовував більші дози на публічних заходах. Про це заявили джерела, які бачили, як генеральний директор Tesla вживав препарат, або навіть були проінформовані самим Маском.

У твіті, опублікованому незабаром після публікації звіту, Маск сказав, що "кетамін, прийнятий час від часу, є кращим варіантом", ніж традиційні ліки проти депресії, посилаючись на досвід деяких "друзів".

Джерело: Суспільне

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: