Завантаження ...
banner
banner

На кордоні Сирії з Туреччиною збито російський Су-24

Фото. Відео.
Сьогодні, 24 листопада, турецькі винищувачі F16 збили військовий літак, який порушив повітряний простір країни. Про це повідомили турецькі ЗМІ, посилаючись на місцеві джерела.

Туреччина, Сирія, Росія, Су-24


Сьогодні, 24 листопада, турецькі винищувачі F16 збили військовий літак, який порушив повітряний простір країни. Про це повідомили турецькі ЗМІ, посилаючись на місцеві джерела. Відповідну інформацію оприлюднила у Twitter турецька філія агентства CNN.

"Турецький репортер, посилаючись на місцеві джерела, повідомив, що один з пілотів був захоплений турками", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє телеканал NTV, винищувач упав в районі гір Кизилдаг приблизно за п'ять км від кордону з Туреччиною, де проживають сирійські туркмени і йдуть бої між опозиціонерами і силами армії САР, пише Росбалт.
 
CNN Turk, у свою чергу, повідомляє, що ВПС Туреччини збили літак, що порушив повітряний простір країни.
 
У записі CNN Turk в Twitter опубліковано фото, на якому, як стверджує телеканал, показані два пілоти, які катапультувалися з борту літака, передає Медуза.

Міноборони Росії підтвердило падіння свого літака на кордоні з Туреччиною. За повідомленням оборонного відомства, літак, що зазнав катастрофи - Су-24. Міністерство каже, що "збитий в Сирії Су-24 не порушував повітряного простору Туреччини".

Пілотам збитого в Сирії Су-24, за попередніми даними, вдалося катапультуватися, їхня доля уточнюється.

За матеріалами unian.ua та tsn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: