Завантаження ...
banner
banner

Спливли нові деталі про сторожовий корабель, який затонув у Криму

Сторожовий корабель "Тарантул", який затонув біля берегів тимчасово окупованого Севастополя, російська армія вкрала під час захоплення Криму у 2014 році.
Окупанти активно використовували судно у бойових цілях.

Про це повідомили у Telegram активісти військового руху українців та кримських татар АТЕШ. Також на каналі показали фото "Тарантула", зроблене у Криму у 2012 році.

Був вкрадений окупантами: спливли нові деталі про сторожовий корабель, який затонув в Криму Був вкрадений окупантами: спливли нові деталі про сторожовий корабель, який затонув в Криму

Нагадаємо, вранці 18 січня партизани повідомили, що виявили чергову втрату РФ у тимчасово окупованому Криму. Біля берегів Севастополя затонув сторожовий корабель проєкту 205П росіян "Тарантул".Ймовірно, судно підбили морські дрони під час атаки на військові об'єкти окупантів кілька тижнів тому.

Був вкрадений окупантами: спливли нові деталі про сторожовий корабель, який затонув в Криму

Наразі судно перебуває на пристані бухти "Графська". Активісти АТЕШ запевнили, що поступово виженуть з українського півострова окупаційну армію та відновлять справедливість.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– 14 січня Сили оборони України вразили над Азовським морем два літаки російських окупаційних військ. Літак далекого радіолокаційного виявлення та управління (ДРЛО) А-50 було знищено, а Іл-22 – пошкоджено.

Вас може зацікавити: У Росії оголосили план "Ковер" в аеропорту Внуково і ще на двох аеродромах: що відбувається

– Згодом у мережі опублікували список російських військових, які були ліквідовані ударами ЗСУ по бортах А-50 та Іл-22. Серед загиблих окупантів є полковник, підполковник та два майори, а також військовослужбовці молодші за званням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: