Завантаження ...
banner
banner

Через російський обстріл по Харкову загинула сім'я регбіста, який пішов добровольцем у ЗСУ

Через російський обстріл по Харкову загинула сім'я регбіста, який пішов добровольцем у ЗСУ фото

Під час масованої ракетної атаки країни-агресора Росії по території України  зранку 23 січня трапилося горе в родині регбіста Володимира Машкіна, який пішов добровольцем у ЗСУ. Ворожа ракета потрапила у будинок, де проживав спортсмен разом із своєю сім'єю.

Пише obozrevatel.com

Внаслідок вибуху, що повністю зруйнував квартиру, загинули дружина та 8-річна донька спортсмена. Про трагедію повідомили в Управлінні у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Володимир Машкін є гравцем харківського регбійного клубу "Легіон XIII", майстром спорту з регбі та регбіліг, а також членом національної збірної команди України з регбіліг. Незважаючи на свої спортивні досягнення, на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну, Машкін добровільно приєднався до Збройних Сил України. Трагічна звістка про загибель родини застала чоловіка на службі у війську.

Управління у справах молоді та спорту також повідомило про організацію збору коштів для підтримки Володимира Машкіна у цей важкий період. 

Унаслідок удару РФ по Харкову загинула дружина і донька регбіста, який пішов добровольцем у ЗСУ
Унаслідок удару РФ по Харкову загинула дружина і донька регбіста, який пішов добровольцем у ЗСУ

Всі, хто бажає долучитися та надати фінансову підтримку, можуть зробити це за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/9eFc1tZFAx.

Раніше повідомлялося, 23 січня вранці Росія влаштувала нову атаку на Україну. Загарбники били по мирних українських містах ракетами з Ту-95МС і балістикою. Під ворожим ударом опинилися Київ та Київська область, Сумщина та Харків. І саме в цьому східному облцентрі атака призвела до найтяжчих наслідків. Відомо про 10 жертв атаки, серед яких – 8-річна дівчинка та її мама.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: