Завантаження ...
banner
banner

У Польщі автобус з українцям потрапив у ДТП: подробиці

У Польщі автобус з українцям потрапив у ДТП: подробиці фото

У Польщі рано вранці 27 січня біля прикордонного переходу з Україною перекинувся український автобус. До лікарні доставлено 18 людей. Наразі на місці працюють екстрені служби, які з'ясовують причини аварії, - пише Суспільне Чернігів.

Про це повідомляють Wiadomosci.

Зазначається, що ДТП сталася близько 4:00 ранку за місцевим часом біля населеного пункту Грубешів (Люблінське воєводство) неподалік від кордону з Україною. У автобусі, який прямував з України до Польщі, знаходились 59 пасажирів і двоє водіїв. Автобус перекинувся на повороті дороги.

За словами чергового Воєводського управління державної пожежної служби в Любліні Кшиштофа Томасяка, 18 постраждалих людей було доставлено до лікарень у Томашуві Любельському, Грубешові та Замості. За попередньою інформацією, їхньому життю нічого не загрожує.

У коментарі Суспільному речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко сказав, що за попередньою інформацією, внаслідок ДТП двадцять українців отримали травми різного ступеня тяжкості. Нині їх госпіталізовано, надається необхідна медична допомога. Решту пасажирів направлено до тимчасового місця перебування.

"Генеральне консульство України в Любліні взаємодіє із польськими правоохоронцями задля з'ясування всіх обставин ДТП, тримає на контролі лікування постраждалих громадян. Вирішується питання надання перевізником іншого автобуса для пасажирів", — сказав Ніколенко.

Фото: Facebook/Policja Lubelska

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: