Завантаження ...
banner
banner

У Брянську ліквідували групу співробітників ФСБ, які збирались в Україну

У Брянську ліквідували групу співробітників ФСБ, які збирались в Україну фото

У районі російського Брянська українські воїни ліквідували групу співробітників ФСБ РФ. Ті проходили підготовку для участі у війні проти України.

Пише obozrevatel.com

У результаті "блискучого влучання" у ворога майже два десятки ліквідованих – з перспективою збільшення цієї кількості. Про це розповів полковник Збройних сил України Анатолій Штефан.

За його словами, прорідили лави російської ФСБ українські воїни 31 січня. Ліквідовано 18 загарбників, ще двоє – тимчасово живі, але з перспективою долучитися до достроково "демобілізованих товаришів".

"У районі населеного пункту Брянськ ліквідована група співробітників ФСБ РФ, яка проходила формування для участі в бойових діях на території України. 18 співробітників – "200", двоє співробітників – "300" (важкі). Швидко  повертаються додому. Блискуче влучання. Слава Україні та її воїнам", – зазначив Штефан. 

Нагадаємо,  у тимчасово окупованому Криму 31 січня спостерігалася "бавовна". Того дня від вибухів здригалися одразу кілька населених пунктів на півострові. Зокрема,  вони пролунали на захопленому окупантами військовому аеродромі "Бельбек". Російські джерела пізніше почали писати про знищені літаки.

Згодом стало відомо, що там ракета влучила у пункт зв'язку. Також у Росії з'явилися повідомлення, що на аеродромі було ліквідовано 10 окупантів, серед яких – командир авіаескадрильї. 

Окрім того, воїни ГУР знищили ракетний катер ворога "Івановєц" у Криму. Цей катер був гордістю флоту РФ, а на його борту на момент удару могли перебувати десятки членів екіпажу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: