Завантаження ...
banner
banner

Майже 11 мільйонів гривень: ціна Нацвідбору Євробачення

Мережею шириться інформацію про те, що Національний відбір на Євробачення коштував майже 11 мільйонів гривень, які будуть сплачені із державного бюджету України.


Фото: Кошти, виділені на Національний відбір. Джерело: Prozorro

Нагадаємо, що 4 лютого, о 19:05 лінії голосування національного відбору "Євробачення" 2024 будуть закриті. Голосування у застосунку "Дія" триватиме з моменту відновлення додатку та протягом завтрашнього дня.

Про це в прямому ефірі заявив ведучий шоу Тімур Мірошниченко, - пише Суспільне Культура.

Збій у застосунку "Дія" стався через перенавантаження. Це відбулося у момент, коли відкрилося голосування за пісню, що представлятиме Україну на конкурсі в Швеції. Понад 15 000 людей на секунду заходили в Дію, щоб проголосувати за свого фаворита Нацвідбору на "Євробачення".

Протягом тривалого часу багато українців не могли проголосувати за улюблений номер. Через це було прийняте рішення продовжити голосування та провести додатковий етер 4 лютого. Тож, оголошення результатів відбуватиметься у прямому етері на Суспільне Культура, на офіційних каналах Суспільного та на Youtube-каналі "Євробачення Україна".


Як повідомляв MYNIZHYN, завершено голосування за склад журі Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2024. Серед дев'яти кандидатів українці обрали трьох, що на їхню думку, найкраще впораються з цією роллю
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: