Завантаження ...
banner
banner

Помер режисер "Службового роману" Ельдар Рязанов

Російський режисер Ельдар Рязанов помер у 88 років. За попередньою інформацією, причиною смерті стала серцева недостатність. Режисер помер у ніч на понеділок у лікарні.

рязанов, эльдар рязанов умер, ельдар рязанов, рязанов умер,


Російський режисер Ельдар Рязанов помер у 88 років.  За попередньою інформацією, причиною смерті стала серцева недостатність. Про це повідмоляє ВВС Україна

Ельдар Рязанов помер у ніч на понеділок у лікарні. Більше тижня тому його шпиталізували через проблеми із здоров'ям.

Народний артист СРСР Ельдар Рязанов зняв приблизно 30 фільмів - майже всі вони стали популярними у радянському та російському кінопрокаті. Найвідоміші з них - "Карнавальна ніч", "Гусарська балада", "Бережися автомобіля", "Жорстокий романс", "Службовий роман", "Гараж", "Іронія долі, або З легким паром", "Вокзал для двох".
 
"Я вважаю, що людина повинна залишатися сама собою завжди і робити те, що вона вважає за потрібне. Я багато разів входив у моду, виходив з неї, але ніколи не робив нічого для того, щоб бути модним. Іноді я був модним, іноді не був модним, потім знову ставав модним", - сказав пан Рязанов кілька років тому, відповідаючи на питання читачів Російської служби ВВС.
 
"Про себе можу сказати одне - я завжди робив такі фільми, які я сам, як глядач, хотів би побачити. Коли я дивився таку картину, зроблену іншим, я завжди шкодував, що це не я її поставив", - розповів режисер.
 
У березні минулого року режисер підписав лист із засудженням "російської військової інтервенції" в Україні, а також лист "проти війни, проти самоізоляції Росії, проти реставрації тоталітаризму".
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: