Завантаження ...
banner
banner

У засновника Facebook народилась донечка і він збирається віддати $45 млрд на благодійність

У засновника Facebook Марка Цукерберга народилася донька Про це він повідомив у соціальній мережі. "Прісцилла і я раді вітати нашу доньку Макс в цьому світі!", - написав Цукерберг.

У засновника Facebook Марка Цукерберга народилася донька Про це він повідомив  у соціальній мережі. 

"Прісцилла і я раді вітати нашу доньку Макс в цьому світі!", - написав Цукерберг.

Нагадаємо, що раніше засновник Facebook Марк Цукерберг оголосив, що після народження своєї доньки піде в декретну відпустку на два місяці. Відповідне повідомлення він опублікував у своєму Фейсбуці.

"Це дуже особисте рішення, і я вирішив взяти двомісячну відпустку, щоб доглядати за дитиною", - написав Цукерберг.

Він привів у приклад результати досліджень, згідно якими тимчасовий відхід батьків з роботи після народження дитини має позитивний вплив на сім'ю. Цукерберг не уточнив, хто замінить його на посаді керівника компанії.

За інформацією Reuters, серед кандидатів - головний операційний директор Facebook Шеріл Сендберг та топ-менеджер Кріс Кокс.

Також після народження доньки засновник Facebook Марк Цукерберг зробив сенсаційну заяву. У листі, який вони написали своїй доньці, Марк Цукерберг і його дружина Прісцилла Чан повідомили, що протягом життя віддадуть 99% своїх акцій компанії, а це близько 45 млрд доларів, на добрі справи.

Вони розповіли, що жертвують свої статки, тому що хочуть зробити кращим світ, у якому ростиме Макс і хочуть зробити кращим його для майбутніх поколінь.

"Макс, ми любимо тебе і відчуваємо велику відповідальність і хочемо зробити цей світ кращим місцем для тебе і всіх дітей. Ми бажаємо, щоб твоє життя було сповнене такою ж любов'ю, надією і радістю, яку ти даруєш нам. Ми не можемо дочекатися, щоб побачити, що ти принесеш у цей світ. Любимо. Твої мама і тато", - написав Цукерберг.

За матеріалами ТСН
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: