Завантаження ...
banner
banner

Харківський велосипедист, інвалід 3-ї групи встановив новий рекорд України

Харківський велосипедист, ветеран спорту й інвалід 3-ї групи Андрій Нечепоренко потрапив до Національного реєстру рекордів України, подолавши 379 км на шосейному велосипеді.


Інвалід 3-ї групи проїхав 379 кілометрів на велосипеді. Про це повідомляє Сегодня.ua

Харківський велосипедист, ветеран спорту й інвалід 3-ї групи Андрій Нечепоренко потрапив до Національного реєстру рекордів України, подолавши 379 км на шосейному велосипеді. Саме стільки потрібно було проїхати для встановлення нового рекорду. Велоподорож тривала 31 годину 21 хвилину і 54 секунди.
 
Як розповів спортсмен, першу сотню кілометрів він подолав трохи більше ніж за 4 години, а ще через 11,5 год він перетнув позначку в 300 км.

"Тільки останні 79 кілометрів далися важко, тому що дали про себе знати потертості на тілі. Навіть виникали думки зупинитися і попросити, щоб мене забрали, але не здався", – поділився з нами велосипедист.
 
За словами Нечепоренка, в його планах – здійснити велопрогулянку з Харкова до Києва, піднятися з велосипедом на Говерлу і зробити кілька походів по Харківській і Полтавській областях, як керівника групи велосипедистів.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: