Завантаження ...
banner
banner

Путін у посланні до Федеральних зборів пообіцяв, що Туреччина "не відбудеться помідорами", згадав Аллаха, але забув про Україну

Президент Росії Володимир Путін під час щорічного звернення до Федеральних зборів заявив про те, що Туреччина пошкодує про інцидент зі збитим російським винищувачем Су-24


Президент Росії Володимир Путін під час щорічного звернення до Федеральних зборів заявив про те, що Туреччина пошкодує про інцидент зі збитим російським винищувачем Су-24.  Глава РФ висловив думку, що політична верхівка Туреччини "позбавлена розуму і глузду".

"Тільки, мабуть, Аллах знає, навіщо вони це зробили. Мабуть, Аллах вирішив покарати правлячу еліту Туреччини, позбавивши її розуму і глузду", - сказав Путін. 

При цьому, російський лідер додав, що санкції проти Туреччини можуть бути посилені. "Туреччина не відбудеться помідорами і обмеженнями для будівельних компаній, вони ще пошкодують про скоєне", - сказав він. 

Про те Володимир Путін жодним словом не обмовився про Україну. Він згадав лише про анексований Росією півострів Крим,

"Приєднанням Криму Росія в повний голос заявила про себе як про націю, згуртованою спільними цінностями і цілями", - заявив Путін.

У своїй годинній промові російський президент згадав про тероризм, конфлікт із Туреччиною, розвиток економіки, яка продовжує стрімке падіння через міжнародні санкції, проте події в Україні, які активно висвітлювались російськими ЗМІ і коментувались чиновниками, було проігноровано.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: