Завантаження ...
banner
banner

Росіяни обстріляли Дніпропетровщину: багато поранених, розбиті будинки

Росіяни обстріляли Дніпропетровщину: багато поранених, розбиті будинки  фото

Російські окупаційні війська вчинили цілеспрямований масований обстріл цивільних об’єктів "Укрзалізниці" в місті Дніпро та його області. Серед працівників залізниці є поранені, їм надають медичну допомогу.

Пише Обозреватель

Про це повідомили у Telegram-каналі "Укрзалізниці". На пошкоджених об’єктах наразі працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється.

Робота вокзалу станції Дніпро призупинена. Поїзди далекого та приміського сполучення тимчасово не курсують до станції Дніпро. Тимчасовими кінцевими пунктами є Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Поїзди, які мали прибути до Дніпра, будуть затримані, а висадка пасажирів відбудеться на станції Горяїнове для таких маршрутів:

№38 Київ – Запоріжжя,
№80 Львів – Дніпро,
№120 Київ – Запоріжжя.

Після висадки пасажирів на станції Горяїнове, поїзди, які мають напрямок до Запоріжжя, будуть прямувати туди об’їздним маршрутом.

Вас може зацікавити:Війська РФ проводять наступальні операції в районі Авдіївки, на лівобережжі Херсона тривають позиційні бої: аналіз ISW

Держава-терорист Росія під час комбінованої атаки по Україні 19 квітня вранці обстріляла ракетами Дніпро. Є приліт у п'ятиповерхівку: дві людини загинули, десятки поранені, розбір завалів триває. Фото і відео

Як повідомляв MYNIZHYN, у результаті ракетного удару по Чернігову пошкоджений центральний корпус "Чернігівської політехніки"

Фото ДСНС

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: