Завантаження ...
banner
banner

Відведення з фронту танків Abrams: у ЗСУ відповіли на чутки

Відведення з фронту танків Abrams: у ЗСУ відповіли на чутки фото

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили, що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих", — пише Обозреватель.

Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої бригади у своєму Telegram-каналі. У бригаді також наголосили, що не будуть коментувати публічно, із якою метою, куди і що саме перекидають Збройні сили України.

"Танки чудово показують себе на полі бою й ми точно не збираємося ховати від ворога те, що зазвичай примушує ховатися його самого. А тим більше — залишати нашу піхоту без такої потужної вогневої підтримки.


Фото: У 47-ій ОМБР спростували чутки про відведення танків Abrams. Джерело: t/me.brygada47

Але з якою метою, куди і що перекидають Збройні сили України — це не те, що ми будемо коментувати публічно", – повідомила 47-а ОМБр. Також у бригаді закликали довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Нагадаємо, що видання Associated Press повідомило про те, що Україна тимчасово відвела з поля бою американські бойові танки Abrams.Зазначалося, що однією з ключових причин цього стала активізація застосування росіянами безпілотників, що підвищує загрози виведення з ладу чи знищення цих бойових машин.

Як повідомляв MYNIZHYN, ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни" — таку заяву зробив міністр закордонних справ і торгівлі Угорщини Петер Сіярто на пресконференції в перерві засідання Ради ЄС із закордонних справ у Люксембурзі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: