Завантаження ...
banner
banner

Сирський привітав українців з Великоднем: про що попросив Головнокомандувач ЗСУ

Сирський привітав українців з Великоднем: про що попросив Головнокомандувач ЗСУ фото

Головнокомандувач Збройних сил Олександр Сирський привітав українців із Великоднем. У своєму зверненні він закликав усіх цивільних, котрі святкують Воскресіння Христове, згадати в цей день наших Воїнів на передовій, ветеранів, які втратили своє здоров'я в боротьбі з агресором, і загиблих Героїв, завдяки яким ми продовжуємо жити в незалежній Україні, — пише Обозреватель.

Привітання генерал-полковник опублікував у Telegram та інших соцмережах уранці 5 травня. Насамперед він звернувся до всіх захисників країни, які на передовій, тому не можуть розділити радість цього святкового дня зі своєю родиною.

"Особливі мої слова подяки та підтримки українським захисникам і захисницям, які у цей святковий день бережуть спокій всієї України. Цього дня бажаю усім українським воїнам міцного здоров'я, стійкості, сили та мужності. Нехай Воскреслий Господь, який переміг смерть, дає нам сили для перемоги над ворогом та утверджує нас у боротьбі добра над злом!" – написав головком ЗСУ.

"Як би нам не було важко, але ми знаємо, що після найтемнішої ночі – приходить день. Ми знаємо, що після Христових страждань і смерті буде Воскресіння Христове! Ми знаємо, що після цієї підступної кровожерливої російської агресії настане наша Українська Перемога!" – наголосив він.

Сирський закликав співвітчизників, які прийдуть на Великдень до храмів, помолитися за кожного українського воїна. "Цього дня згадайте про кожного, хто зараз на бойовому чергуванні, і подякуйте їм за захист України", – попросив генерал-полковник.

"Не забувайте і запросіть за родинний великодній стіл кожного українського ветерана - захисника і захисницю, які втратили своє здоров’я у боротьбі з російськими окупантами. Не залишайте їх самотніми, не залишайте їх забутими. Пам’ятайте про їх героїзм та мужність!" – додав Сирський.

Також він закликав не забувати тих, хто у боротьбі за свободу й незалежність України віддав найцінніше – своє життя.

"Пам’ятайте їх у своїх великодніх молитвах, бо саме завдяки їм ми можемо святкувати Великдень у незалежній Україні", – наголосив військовий.


Фото: Привітання Сирського. Джерело: Скриншот


Фото: Привітання Сирського. Джерело: Скриншот

Як повідомляв MYNIIZHYN, о 04:00 годині ранку в Покровській церкві в Ніжині панувала своєрідна атмосфера — сотні жителів міста прийшли освятити Великодні кошики. Дитячі посмішки, сміх та радість були всюди. Вогники запалали, почувся гомін "Христос Воскрес" і в унісон лунало у відповідь "Воістину Воскрес"... Повітря було буквально насичене позитивом і добром.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: