Завантаження ...

Дівчата-підлітки побили 9-річного хлопчика та зняли на відео: поліція Львова займається інцидентом

Дівчата-підлітки побили 9-річного хлопчика та зняли на відео: поліція Львова займається інцидентом фото

У Львові двоє дівчата-підлітків побили на відео 9-річного хлопчика на дитячому майданчику. Правоохоронці займаються даним інцидентом. 

Про це повідомили у ГУ Нацполіції Львівщини. Відео підлітки опублікували в соціальних мережах, де його виявили правоохоронці під час моніторингу.

"1 липня, під час моніторингу соціальних мереж поліцейські виявили відео, на якому невідомі підлітки спочатку змушували вибачатись, а потім побили малолітнього хлопчика.

За фактом негайно розпочали перевірку, під час якої співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 встановили, що подія сталась близько 15.20 на дитячому майданчику, розташованому на вулиці Сластіона у Львові.

Також встановлені особи учасників події: 9-річного хлопчика, дівчини віком 16 років, яка завдавала йому ударів та її на рік старшої подруги, яка знімала відео. Усі вони – жителі Львова.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року", — йдеться у повідомленні.

Фото: ілюстративне

Як повідомляв MYNIZHYN, повідомлено про підозру 31–річному мешканцю Ніжинського району у незаконному збуті психотропної речовини.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: