Завантаження ...
banner

Пільгова ціна на газ для виробників тепла та населення залишається незмінною — Уряд

Пільгова ціна на газ для виробників тепла та населення залишається незмінною — Уряд фото

Кабінет міністрів продовжив спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла і побутових споживачів до 30 квітня 2025 року. Для населення ціна становить менше 8 грн за кубометр, для виробників тепла — на рівні 7,4 грн, зазначає Економічна правда.

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Уряд подовжив спеціальну пільгову ціну на газ для виробників тепла й побутових споживачів. Рішення діятиме до 30 квітня 2025 року, тобто до кінця наступного опалювального сезону", — повідомив Шмигаль.

Він також додав, що ця зима буде дуже непростою. Попри ремонти та відновлення 24/7, в Україні все ще залишається дуже багато пошкоджених об’єктів енергетики.

Нагадаємо, що у 2022 Кабмін зафіксував ціну на газ для виробників тепла на рівні 7,4 грн за куб. У квітні НАК "Нафтогаз" ще на рік продовжила дію фіксованого тарифу на газопостачання для домогосподарств. Ціна тарифу "Фіксований", який продовжено ще на 1 рік, складає 7 грн 96 коп за кубометр.

Як повідомляв MYNIZHYN, в Україні здешевшала земля сільгосппризначення. Утім, несуттєво: у червні 2024 року середня вартість гектара склала 49 143 грн, тоді як у травні вона була 49 189 грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: