Завантаження ...
banner

"Тилові резерви": росіяни обстріляли колону зерновозів на Сумщині

"Тилові резерви": росіяни обстріляли колону зерновозів на Сумщині фото

31 серпня 2024 року близько 20:30 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог завдав ракетного удару по колоні зерновозів, які знаходились на шляху «Суми-Харків»поблизу селища Верхня Сироватка Сумського району.

Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Унаслідок атаки окупантів загинув 23-річний водій вантажівки, ще четверо кермувальників поранені. Також відбулося загорання одного вантажного автомобіля та пошкодження близько 20 одиниць.

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Однак, на пропагандистських російських телеграм-каналах шириться інформація про "нібито знищення тилових резервів". Для цього росіяни ймовірно застосували касетні та фугасні ракети "Іскандер".

Як повідомляв MYNIZHYN, протягом доби 29 серпня військові зафіксували понад 50 вибухів: росіяни обстріляли вісім прикордонних сіл Чернігівщини, що у Новгород-Сіверській, Семенівській, Городнянській та Сновській громадах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: