Завантаження ...
banner

«Кожен ліцеїст системи МВС має стати елітою для нашої держави» — Ігор Клименко

«Кожен ліцеїст системи МВС має стати елітою для нашої держави» — Ігор Клименко фото

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що у чотирьох ліцеях безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС сьогодні розпочався навчальний рік.

Про це йдеться на сторінці МВС України в Facebook.

«Ще дев'ять місяців тому це була ідея, бажання підтримати сімʼї наших захисників. Усією командою МВС щодня працювали над реалізацією задуму, вірили в результат», — підкреслив Міністр внутрішніх справ.

Під час вступної кампанії до ліцеїв подали понад 1200 анкет від охочих навчатися в ліцеях. І вже зараз 465 дітей з усіх куточків України пройшли вступний курс ліцеїста, отримали шеврони й погони. Першочергово це діти загиблих, поранених, зниклих безвісти, полонених військовослужбовців та співробітників системи МВС. Чверть ліцеїстів — з родин військовослужбовців ЗСУ.

Скоро прийме дітей у Кривому Розі 5-ий ліцей МВС. Там триває ремонт, а 50 криворізьких ліцеїстів до завершення робіт навчатимуться у Дніпровському ліцеї.

«Попереду в дітей два роки насичених навчальних буднів, цікавих факультативів та різноманітного дозвілля, а в держави — ще більше патріотичної, професійної та освіченої молоді. Турбуємось про дітей — будуємо майбутнє країни», — наголосив Міністр.

Як повідомляв MYNIZHYN, 31 серпня у Ніжині, на міському стадіоні "Спартак", відбувся турнір з мініфутболу пам'яті загиблого Воїна, захисника України, військовослужбовця ЗСУ Максима Сачка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: