Завантаження ...
banner

РФ атакувала Конотоп на Сумщині: виникли пожежі, в місті немає світла

РФ атакувала Конотоп на Сумщині: виникли пожежі, в місті немає світла фото

Російські окупаційні війська атакують територію України дронами. Під ударом вночі 12 вересня опинився і Конотоп Сумської області. 

Повідомляє Уніан

Внаслідок ворожих дій є влучання в обʼєкти цивільної інфраструктури. Мер Конотопа Артем Семеніхін також повідомив, що є поранені. Крім того, в місті зникло світло. 

Читайте також: Зруйнували оселю та поранили 72-річного чоловіка: наслідки обстрілу росіян

"Ворог наніс кілька ударів по інфраструктурі міста. Також, за попередньою інформацією, є постраждалі. Усі служби працюють", – заявив він. 

Згодом Семеніхін розповів, що у місті запускають аварійні джерела живлення для водоканалу, аби була можливість брати воду для гасіння пожеж, що виникли в центрі Конотопа. 

"Просто бити по житлових будинках, по центру міста, це треба бути тварями конченими. Сьогодні з 6 ранку будуть працювати абсолютно всі пункти незламності. Зараз пункт незламності запускається в центрі міста – кінотеатр "Мир". Якщо комусь потрібна вода чи щось, будь ласка, в укриття спускаємося. Вам допоможуть", – наголосив Семеніхін.

Тим часом місцеві телеграм-канали повідомляють про влучання в багатоповерховий житловий будинок. У мережі вже зʼявилися кадри з місця атаки.

Як повідомляв MYNIZHYN, росіяни майже цілком знищили село Єліне Сновської громади (Чернігівщина), розташоване за три кілометри від кордону з Росією. Масштабна пожежа виникла унаслідок ворожих обстрілів.

Фото Нацполіція

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: