Завантаження ...
banner

Сумщина під вогнем: безпілотники принесли смерть та руйнування

Сумщина під вогнем: безпілотники принесли смерть та руйнування фото

У ніч на 22 жовтня 2024 року (із 20:00 21 жовтня) ворог атакував Україну ударними БпЛА типу «Shahed» та дронами невідомого типу. Протягом ночі в повітряному просторі України зафіксували 60 ворожих безпілотників, запущених з території росії (райони пусків: Курськ, Єйськ, Приморсько-Ахтарськ).

Про це повідомляють у Повітряних Силах ЗСУ.

На відбиття повітряного нападу були залучені авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

У ході протидії підтверджено збиття 42 ворожих безпілотників у Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Найбільше дронів знищили на Сумщині.


Фото: Статистика ПС

На жаль, внаслідок цієї атаки в Сумській області є загиблі та постраждалі. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким.

Крім того, зафіксовано втрату локації 10 російських безпілотників. Один із дронів полетів у напрямку Білорусі, а ще три повернулися назад до росії. Один безпілотник досі перебуває у повітряному просторі України, бойова робота триває.

Інформація щодо атак оновлюється.

Як повідомляв MYNIZHYN, російські війська 20 жовтня обстріляли чотири прикордонні громади Чернігівської області за допомогою безпілотників, FPV-дронів, ствольної артилерії та мінометів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: