Завантаження ...
banner
banner

Штормове попередження по Україні та сильний сніг та мороз

За прогнозами Укргідрометцентру, в найближчі дні очікуються складні погодні умови: сильний сніг, хуртовини та налипання снігу, похолодання до -16


Вночі та вранці 16 січня в Україні очікується погіршення погодних умов. У північних областях сильний сніг, хуртовини, у центральних областях сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь. Пориви вітру у всіх областях, крім західних, сягатимуть 15-20 м/с. 

Також штормове попередження оголошено по Києву та Київській області. 16 січня вночі та вранці сильний сніг, хуртовина, пориви південно-східного вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. 
 
17-19 січня, у зв'язку з переміщенням на територію України активного циклону, очікуються складні погодні умови в Одеській, Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, а 18-19 січня також у Харківській та Сумській областях - сильні, місцями дуже сильні снігопади, хуртовини, снігові замети. У Запорізькій, Херсонській, Донецькій і Луганській областях місцями сильний мокрий сніг та дощ, ожеледь, налипання мокрого снігу. У більшості областей посилення швидкості вітру 15-22 м/ с, на дорогах ожеледиця. 
 
Протягом 17-19 січня, починаючи з західних та північних областей, прогнозується поступове зниження температури повітря вночі та вдень до -7...-16 градусів. 

За матеріалами Ліга.net
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: