Завантаження ...
banner
banner

Путін раптово привів у повну бойову готовність російські війська біля України

Росія почала раптову перевірку боєздатності у військах Південного військового округу і окремих з'єднаннях Повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації.


У Росії раптово почалася перевірка боєготовності Південного військового округу. Про це у понеділок заявив глава Міноборони РФ Сергій Шойгу, пише Интерфакс.

"Відповідно до рішення Верховного головнокомандувача сьогодні з п'ятої години ранку війська Південного військового округу, окремі з'єднання Повітряно-десантних військ і військово-транспортної авіації приводяться в бойову готовність"Повна". З цього часу ми почали раптову перевірку бойової готовності військ на Південно-західному стратегічному напрямку ", - сказав Шойгу. 

За його словами, перша робоча група перевірить органи військове управління, військ Південного військового округу і з'єднань повітрянодесантних військ, а друга група - готовність системи управління Південного і Центрального військових округів.

Напередодні США офіційно закликали Російську Федерацію синхронно скорочувати свої ядерні арсенали – кількість ракет та боєприпасів.

Відповідну заяву зробив держсекретар США Джон Керрі. Водночас, заступник глави МЗС РФ Сергій Рябков на це заявив, що Росія не вестиме двосторонні переговори із США щодо скорочення наступальних озброєнь та ядерного аресеналу. 
 

tsn.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: