Завантаження ...
banner
banner

5 українських кінопримєр 2016 року

Ми звикли, що український кінематограф «скоріше мертвий ніж живий». Вітчизняні фільми виходять рідко і назвати їх касовими блокбастерами, на жаль, не можна.Проте, останнім часом ситуація змінюється на краще. І в цьому році нас очікує мінімум 5 достойних українських фільмів. Ось деякі з них.


Ми  звикли, що український кінематограф «скоріше мертвий ніж живий». Вітчизняні фільми виходять рідко і назвати їх касовими блокбастерами, на жаль,  не можна.
 
Проте, останнім часом ситуація змінюється на краще. І цього року  нас очікує мінімум 5 достойних українських фільмів.
Ось деякі з них.

Сімейний мультфільм "Микита Кожум’яка"

Це історія про дванадцятирічному сина богатиря Кирила Кожум'яки, - Микиту - яки не успадкував силу батька, але завдяки розуму і мужності повинен перемогти Змія - древнє зло, яке стало ще сильніше, ніж раніше. Разом з друзями навіть боротьба зі злом перетворюється на веселу пригода.
 
Микита Кожум'яка - перший український повнометражний мультфільм у форматі 3D. Героїв озвучили Віктор Андрієнко та Руслана Писанка, головний саундтрек виконує Злата Огневич. Мультик покажуть і в інших країнах, англійська назва - Nicky Tannery.

Прем’єра: 24 грудня 2016


Пригодницьке фентезі "Сторожова застава"

Фільм про перших українських супергероїв. Сонячне затемнення активізує магічний портал часу, і звичайний школяр Віктор з XXI століття потрапляє на тисячу років назад. В юному Олексі, могутньому Іллі і строгому Добрині Вітя легко впізнає билинних богатирів. Їхнє життя проходить в боях з половцями, які за всяку ціну, за допомогою і зброї, і чорної магії намагаються знищити русичів. Віктор опиняєтья в самому центрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічними істотами і набуває справжню мужність.

Прем’єра: кінець 2016 року


Містичний трилер "Максим Оса"

Перша в історії українського кіно екранізація коміксу. 1636 рік. Хорунжий Корсунського полку Максим Оса повертається в рідне село після походу на Крим, де знаходить свою могилу, а його самого зустрічають як самозванця. Незабаром йому доводиться зайнятися розслідуванням вбивства в будинку пана Кричевського і пошуками вовкулака. А наречена Кричевського Олена виявляється відьмою.

Прем’єра: кінець 2016 року

Дитячий фільм "Казка старого мельника "

Історія кохання юної красуні і молодого хлопця, яким доводиться пройти випробування своїх можливостей і почуттів в битві між добром і злом. Героїв тероризують різня нечисть. Але завдяки сміливості, доброті і чесності головних героїв, вони долають всі неприємності. Як і повинно бути в хорошій дитячій казці.
 
Актори - легенди українського кіно і театру: Володимир Горянський, Анатолій Хостікоєв, Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Наталя Сумська, Євген Нищук. Олексій Вертинський. 

Прем’єра: не відомо

Драма "Урсус"

Команда з України, Грузії, Болгарії та Німеччини знімає історію трьох невдах, - українського каскадера, грузинського режисера і американської зоозахисниця - які в 1992 році виїжджають з охопленої війною Грузії в Берлін. У кожного з героїв своя мета, але вони і не підозрюють, як тісно переплетуться їх долі.

Прем’єра: весна 2016 року


За інформацією businessviews.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: