Завантаження ...
banner
banner

Путін пообіцяв Керрі у "певний момент" зайнятися питанням Савченко

У відповідь на підняття теми ув'язнення української льотчиці Надії Савченко російський президент Володимир Путін сказав Держсекретарю США Джону Керрі, що займеться цією темою "у певний момент".

путин керри савченко, путин о савченко

У відповідь на підняття теми ув'язнення української льотчиці Надії Савченко російський президент Володимир Путін сказав Держсекретарю США Джону Керрі, що займеться цією темою "у певний момент". Про це повідомляє Еспресо.tv з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Одне з питань, яке я підняв, - досить важливе питання - це питання про Надію Савченко. Так, я підняв це питання. Ми це багато разів робили, і ми обговорили це питання з президентом", - сказав Керрі журналістам по завершенні зустрічі у Кремлі.
 
За його словами, Путін "відповів на питання і дав зрозуміти, що це питання, яким у певний момент ми зможемо зайнятися".
 
При цьому Керрі підкреслив, що "приїхав у Москву не для вирішення одного питання, а для того, щоб говорити про широкий діапазон питань, за деякими з яких є згода, а за деякими - ні".
 
"У нас є ще розбіжності, але, тим не менш, ми досягли прогресу у деяких важливих питаннях, які мають значення не тільки для нас, але і для всіх країн світу, тому що всі країни хочуть, щоб не використовувалося ядерна чи хімічна зброя і не хочуть, щоб мільйони людей втрачали дах над головою, піддавалися газовим атакам, щоб не було біженців", - сказав Керрі.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: