Завантаження ...
banner
banner

Школам і вишам доручили скоротити персонал

Міністерство освіти і науки України доручило керівникам навчальних закладів та установ освіти у 2016 році на 10% скоротити персонал. Відповідний наказ № 433 підписала перший заступник міністра освіти Інна Совсун 13 квітня

Скорочення


Міністерство освіти і науки України доручило керівникам навчальних закладів та установ освіти у 2016 році на 10% скоротити персонал.

Відповідний наказ № 433 підписала перший заступник міністра освіти Інна Совсун 13 квітня.
 
Скороченню підлягає керівний, адміністративний, управлінський, господарсько-обслуговуючий персонал, водії і робітники, які обслуговують громадські будівлі.
 
Забезпечити виконання наказу доручено керівникам навчальних закладів, штатний розпис яких розробляється з дотриманням вимог, передбачених типовими штатними нормативами і які передбачають максимальну кількість посад, затвердженими наказами МОН.
 
Інформацію про здійснення скорочення працівників департаментам освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій, вищим навчальним закладам, які належать до сфери управління Міносвіти, доручено надати до 15 липня.

Нагадаємо, в рамках реформування органів юстиції на Чернігівщині буде звільнено з роботи близько 200 працівників цієї сфери. Скорочення пов’язане із ліквідацією районних управлінь юстиції.


val.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: