Завантаження ...
banner
banner

Українці створили вражаючий «Запорожець» на 900 кінських сил

В Україні на базі «Запорожця» створили потужній суперкар на 900 кінських сил, який легко може розвинути швидкість гоночного автомобіля для драг-рейсингу. Власне, це авто і є драг-атомобілем

В Україні на базі «Запорожця» створили потужній суперкар на 900 кінських сил, який легко може розвинути швидкість гоночного автомобіля для драг-рейсингу. Власне, це авто і є драг-автомобілем. Назву йому присвоїли ZAZ GTR.

Коли ми говоримо про швидкі і потужні суперкари, то точно не думаємо про Запорожці. Ця машина навіть ззовні не складає враження серйозної – швидше, це автомобіль з якогось мультику, який ось-ось закліпає своїми очима-фарами, несподівано заговорить, а потім кволенько пошкандибає своїми маленькими колесами геть :)

Але сучасні умільці із Сумщини зуміли зробити так, що від кумедного, повільного і неповороткого Запорожця залишився тільки зовнішній вигляд, та й то частково. 

Ця версія Запорожця ховає під капотом 900 кінських сил. І стало це можливим завдяки тому, що в машину встановлено новий нерідний двигун – супер-потужна рушійна сила від Ford Mustang GT500.

В народі авто жартівливо прозвали «патріотомобілем». Сьогодні воно приймає активну участь у різноманітних авто-шоу.


news.ua482.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: