Завантаження ...
banner
banner

У Києві побудують власний "Діснейленд"

Найближчим часом столична влада презентує концепцію розвитку столичного Гідропарку, який хочуть зробити "українським Діснейлендом".Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу Київ, повідомляє прес-служба політика


Найближчим часом столична влада презентує концепцію розвитку столичного Гідропарку, який хочуть зробити "українським Діснейлендом". 

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу Київ, повідомляє прес-служба політика. 

- Найближчим часом ми презентуємо концепцію розвитку Гідропарку, який стане містечком розваг, де можна відпочити з дітьми, - так званим "українським Діснейлендом", - сказав він. 
 
Кличко відзначив, що наразі тривають переговори з інвесторами, які мають великий досвід реалізації таких проектів. 
 
- І наше завдання – реалізувати цей задум в найближчі роки, - наголосив мер. 
 
Мер підкреслив, що Київ повинен стати містом, яке привертатиме до себе увагу європейських країн, має стати культурним та спортивним центром країни. 
 
«Нам є що показати, нам є чим пишатись. І у нас є підстави говорити, що Київ – одне з найкращих міст світу», - зазначив Віталій Кличко.
 
За словами міського голови, до кінця літа завершиться реконструкція київського велотреку, який вже готовий на 80%. 
 
«Я сподіваюся, що в серпні ми будемо відкривати оновлений Київський велотрек – сучасний, із новою велошколою для дітей, оновленим покриттям, із сучасним паркінгом, освітленням.
 
- Велотрек і територія парку, який до нього прилягає, будуть єдиним відкритим простором, із зонами дозвілля, з кафе, де охочі зможуть подивитися на змагання. Це буде одне з центральних місць у столиці для занять спортом та відпочинку», - підкреслив Кличко.

 



Прес-служба В. Кличка

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: