Завантаження ...
banner

Туалет із розеткою – у кожному купе. "Укрзалізниця" пустила новий вагон

"Укрзалізниця" пустила новий пасажирський вагон класу "Люкс підвищеного комфорту" на маршруті Київ-Ужгород.Єдиний такий вагон в Україні курсує в складі поїзда 81/82 Київ-Ужгород


"Укрзалізниця" пустила новий пасажирський вагон класу "Люкс підвищеного комфорту" на маршруті Київ-Ужгород.

Єдиний такий вагон в Україні курсує в складі поїзда 81/82 Київ-Ужгород. Вартість квитка в повному маршруті становить 700 гривень.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Фастівської міської ради Валерій Довгопол.



У кожному із шести двомісних купе є широке розкладне двоспальне ліжко, яка трансформується в диван, відкидна верхня полиця, столик-трансформер, шафа для одягу із вбудованим сейфом для цінних речей.
 


Невеликі вбудовані полички можна використовувати для дрібних речей. У купе також є індивідуальний вимикач електричного підігріву, телевізор із DVD і USB-флеш плеєром, індивідуальні регулятори яскравості світильників, радіо.



"Індивідуальний санвузол у кожному купе: умивальник, душ і біотуалет (причому ніяких неприємних запахів не чути, тому що змиває водою з ароматизатором). Комплектація купе: 2 пари одноразових капців, мило, гель для душу, косметичний набір, одноразові зубні щітки, гребінець, набір для шиття, освіжувач повітря, серветки, папір. Ну і звичайно є розетки і в купе, і в санвузлі", – написав Довгопол.
 



















 

Валерій Довгопол

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: