Завантаження ...
banner
banner

Цієї ночі над Землею зійде "супермісяць"

Земляни вже пережили унікальний період геловінського "чорного" місяця, а 14 листопада над Землею зійде найвидовишніший у цьому році "супермісяць"


Земляни вже пережили унікальний період геловінського "чорного" місяця, а 14 листопада над Землею зійде найвидовишніший у цьому році "супермісяць". Супермісяцем називають астрономічне явище, коли повня або молодик за часом збігаються з перигеєм – моментом найбільшого зближення Місяця й Землі.

У цей час Місяць візуально здаватиметься більшим і яскравішим, ніж зазвичай. Споглядати величезне нічне світило можна буде понад дві години – у тому числі й в Україні.

Причому Супермісяць, який зійде в ніч проти 14 листопада, буде найвидовишнішим та найбільшим не тільки в цьому році, а й у цілому ХХ сторіччі. Як стверджують експерти, востаннє супутник Землі так близько підходив до планети в далекому січні 1948 року.

Наступного разу побачити схоже явище можна буде аж 25 листопада 2034 року.

Як пережити Супермісяць?

Більшість людей це явище ніяк не зачепить. А от метеозалежні жителі Землі можуть сповна відчути вплив Супермісяця. Можливі головні болі. Не виключене й підвищення температури, стрибки артеріального тиску й збої в роботі серця, наприклад, пришвидшене серцебиття.

Також не варто буде дивуватися, якщо за три доби до Супермісяця й три після маленькі діти раптом стануть примхливими й погано спатимуть.

Тому, щоб якнайкраще пережити цей період:


- не сваріться й не нервуйтеся, ваш організм буде й так ослаблений, марна витрата енергії не піде вам на користь.

- не варто влаштовувати свято шлунку, краще дотримуйтесь дієти чи посту, вживайте легкі страви з місцевих продуктів. Ніякої екзотики, травна система вам за експерименти "дякую" не скаже.

- не приймайте важливих рішень. Не виключено, що заплановані зустрічі зриватимуться, можливі запізнення, а документи краще зайвий раз перевірити, бо туди можуть затесатися помилки. 

Водночас, із точки зору езотерики, це хороший час, щоб стати духовно сильнішими. Взагалі Супермісяць вважається особливим у духовних системах вірувань.

Супермісяць, який зійде цієї неділі, проходитиме через сузір'я Тельця, демонструючи нашу потребу в духовному зціленні. 

Перестаньте плисти за течією, дозвольте загоїтися вашим старим сердечним і душевним ранам. Врешті-решт, дозвольте собі просто жити далі, мріяти. Насолодіться цим зціленням від минулого. Супермісяць сходить, щоб допомогти вам знайти й пройти свій духовний шлях, розкрити свій потенціал у якості оновленої і сильнішої людини.

Де спостерігати?

Якщо ви плануєте в ніч проти 14 листопада помилуватися Супермісяцем, то його найкраще спостерігати десь за містом, де красиво й темно, аби бетонні хащі не заважали спостерігати за цим унікальним явищем. 

ТСН

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: