Завантаження ...
banner
banner

Майданівців Нігояна і Жизневського вбила не міліція - ЗМІ

Як заявив перший заступник начальника слідчого ГУ МВС Віталій Сакал, Нігояна вбили пострілом з мисливської рушниці - 2 постріли в груди і один в голову, а Жизневського - з рушниці, кулею в серце

Як заявив перший заступник начальника слідчого ГУ МВС Віталій Сакал, Нігояна вбили пострілом з мисливської рушниці - 2 постріли в груди і один в голову, а Жизневського - з рушниці, кулею в серце, передає "Сегодня".
 
За словами Сакала, на озброєнні міліції такої техніки немає.
 
"Слідство розглядає в числі інших версій, також вбивство з метою спровокувати ескалацію конфлікту і виправдати використання зброї мітингувальниками. Підтвердженням служать численні матеріали з відкритих джерел, де зафіксовані люди з вогнепальною зброєю", - сказав Сакал.
 
Також, за його словами, встановлено, що тіла вбитих переміщали, а свідків вбивства так і не виявили.
 
Як повідомляв УНІАН, рік тому, 22 січня, на вулиці Грушевського загинули перші активісти Революції Гідності - Михайло Жизневський, Сергій Нігоян і Роман Сеник. Вони загинули від вогнепальних поранень. 21 січня був викрадений Юрій Вербицький, його тіло було виявлене в лісі біля Києва зі слідами катувань.
 
На сьогоднішній день за вбивства, поранення або інші насильницькі дії проти учасників масових акцій протесту на Майдані Незалежності взимку 2013-2014 років до кримінальної відповідальності не притягнута жодна посадова особа, правоохоронець або боєць силового спецпідрозділу.

unian.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: