Завантаження ...
banner
banner

Котли Italtherm: про які плюси та мінуси треба знати

Сучасні котли Italtherm продовжують славну візіонерську традицію, характерну для всіх проектів пана Маццоні.

котли Italtherm

Бренд Italtherm засновано недавно, в 2011 році. Але прізвище засновника — легендарного Паоло Мацоні — відоме з 1970 року, коли його перша компанія по виробництву котлів (Hermann) почала впроваджувати реальні інновації на котельному ринку. Це були котли для зовнішньої установки, перша в світі настінна комбінована модель, а також вбудовані газові котли і найкомпактніші пристрої для розміщення на стіні. Сучасні котли Italtherm продовжують славну візіонерську традицію, характерну для всіх проектів пана Маццоні.

Що саме пропонують італійці, та як купити газовий котел Italtherm на https://italtherm.ua/ з найбільшою вигодою? Треба розібратися в усіх перевагах і недоліках європейської продукції преміум класу — адже саме на такому рівні бачить себе бренд Італтерм. І по даним опитування минулого року 90% партнерів згодні з преміальним позиціонуванням.

Модельний ряд, доступний українцям

Італтерм в Україні

Не всі розробки італійського бренду дійшли до нашого ринку. На сьогодні офіційний представник в Україні пропонує такий перелік техніки для опалення і нагріву гарячої води:

  • котли для внутрішньої установки — традиційні і конденсаційні;

  • конденсаційні котли для зовнішньої установки;

  • вбудовані моделі, які монтують в стіни і перегородки на етапі будівництва;

  • потужні котли для величезних приміщень понад 300 м2 з висотою стель вище 3 м.

Фірмові водонагрівачі з тепловим насосом, кондиціонери, сонячні системи і газові водонагрівачі розробляються і продаються лише в Італії.

5 головних переваг котлів «Італтерм»

italtherm.ua - офіційний представник в Україні

Продукція бренду «Італтерм» дуже вигідно виділяється серед конкурентів. І зараз ви в цьому переконаєтесь.

  1. Кожен котел Італтерм гарантовано має італійське походження. Компанія вважає, що унікальна культура збірки італійських настінних котлів не може бути перенесена в іншу країну заради здешевлення і спрощення виробництва. Також діє незмінний курс на партнерство виключно з європейськими лідерами індустрії. Всі важливі деталі і вузли (теплообмінники, розширювальні баки, насоси, газові пальники) закупляються на кращих заводах Швейцарії, Австрії, Франції, Німеччини. Спеціалісти по котлам добре розуміють, що значить якість Polidoro, Grundfos, Sit, Bertelli&Partners, Zilmet, Condevo.

  2. У фірми потужний науковий потенціал. Це й досвідчені фахівці, і сучасні технічні лабораторії, а також нові лінії збірки та обладнання для тестування. Гордістю Italtherm є сертифікація KIWA EN/ISO/IDC17025, яка надає право тестувати і сертифікувати продукцію інших європейських виробників в заводських лабораторіях. Таку можливість мають лише 4 заводи в країні із 120.

  3. Кожний газовий котел Італтерм оснащений цікавими рішеннями та інноваціями: конденсаційна технологія, швидкий старт гарячого водопостачання, вбудований бойлер, ICS-система для контролю за горінням і оптимізації газоповітряної суміші, збільшений теплообмінник тощо.

  4. Найпотужніша лінійка Time Power пропонує небачену раніше теплову потужність для настінних моделей номіналом 48, 63, 85, 108 і 150 кВт. При цьому пристрої навчилися економити до 40% газу, а насос з електронною модуляцією — до 50% електроенергії.

  5. Естети будуть задоволені зовнішнім виглядом обладнання. Адже дизайн розроблявся агентством Giugiaro, що співпрацює з автомобільними брендами Maserati, Ferrari, Corvette. Кожна лінія виробу виглядає стильно, а елементи управління радують зручністю.

Трійка недоліків: чому ця техніка підійде не всім

Газовий котел Італтерм

Є 3 обмежуючих фактори, коли діло доходить до купівлі продукції Італтерм: малий бюджет, неповний модельний ряд та недобросовісні продавці, що вводять техніку неофіційно. Проблема такої техніки в тому, що вона не адаптована до українських умов експлуатації, а також не приймається ліцензованими сервісними центрами на ремонт.

Котли класу люкс італійської збірки справді коштують дорого, що може не сподобатись деяким категоріям споживачів. Проте враховуючи значну довговічність, а також офіційну 10-річну гарантію, до якої Україна доєдналась минулого року, можна точно сказати, що інвестиція у якісну опалювальну техніку має сенс.

Стосовно інших моментів — компанія працює, щоб повністю задовольнити зростаючий попит на різні категорії товарів. А щодо неофіційних продавців, їх список можна переглянути на сайті офіційного представника Italtherm в Україні. Або зателефонуйте за номером +38 (044) 333-89-01 та дізнайтеся всю інформацію по котлам, як замовити та де купити оригінальну продукцію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: