Завантаження ...
banner

Андрій Воробей: «Шахтар» не показав ту гру, яку ми від нього чекали

«Команда володіла м'ячем 70% ігрового часу, але який сенс, якщо ти повільно граєш з м'ячем», прокоментував Андрій Воробей.

Колишній форвард «Шахтаря» Андрій Воробей підбив підсумки поєдинку 1-го туру групового етапу ЛЧ з «Шерифом». Віце-чемпіон України несподівано програв з рахунком 0:2.

Воробей вважає, що фаворит цього матчу не виправдав очікувань. Донецькій команді не вистачало високих швидкостей.

Воробей відмітив, що «Шахтар» не показав ту гру, яку всі від нього чекали. У цьому матчі команда грала дуже повільно. А в сучасному футболі, на думку колишнього форварда «гірників», так грати не можна.

«Шериф» здобув перемогу у своєму першому матчі на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Рахунок 2 0. На 16-й хвилині гол забив Адама Траоре. На 62-й остаточний результат матчу встановив Момо Янсане.

У групу разом з українським «Шахтарем» також входять мадридський «Реал» і «Інтер» їх матч завершився з результатом 0:1 на користь мадридців.

На цей час на рахунку «Шерифа» три очки. Після поразки в Тирасполі, яке потрібно визнати заслуженим, «Шахтар» ускладнив собі завдання пробитися в єврокубкову весну. Але шанси ще залишаються і для початку необхідно постаратися 28 вересня перемогти в Києві «Інтер». Ближче до події на порталі «Рейтинг Букмекерів» з’являться прогнози на фаворита матчу, а також на сайті є рейтинг букмекерських контор, за допомогою чого можна обрати найвигідніше БК та зробити там ставку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: